Мицкоски во Охрид се сретна со Демир Далип

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски при вчерашната официјална посета на о.к Охрид меѓу другото се сретна и со Демир Далип со кого оствари конструктивен разговор на неколку теми визави бројните бивши функционери кои седеа во редовит зад него .

demir vo komitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *