Сопругот ѝ плаќа 250 долари за чистење на домот: Тој не знае дека парите одат во мој џеб

Тиктокерката Бријана во едно вирално видео открила како го намамила сопругот и како секој месец си добива дополнителна заработка.   На видеото кое е прегледано повеќе од 7 милиони пати, … Read More

Во Њујорк забрана за вработените да користат Тикток

Њујорк одлучи да ја забрани употребата на Тикток на уредите во државна сопственост, а градските агенции имаат 30 дена да ја отстранат апликацијата во сопственост на компанијата „Бајтденс“. На официјалните … Read More

Откриен Српски чипс со високо ниво канцерогена супстанција

На хрватската граница е откриено високо ниво на канцероген акриламид во прехранбен производ произведен во Србија Високо ниво на акриламид е откриено во чипсот со вкус на пиперка произведен во … Read More