Дваесет годишно момче пронајдено мртво во центарот Охрид

Машко тело во лежечка положба е забележано рано утрово на улицата Цар Самоил во Охрид.

Полициски службеници го забележале телото околу 02 часот и 30 минути во близина на кафе барот „Табана“.

Со возило на Брза помош мажот е пренесен во Општата болница во Охрид, каде починал на хируршкото одделение, по преземени мерки за медицинска помош.

На улицата на местото каде е забележано телото на сега починатиот, извршен е увид во присуство на Јавен обвинител и полициски екипи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *