СВИКАНА ТРИЕСЕТ И ШЕСТТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД

Р Е Ш Е Н И Е 
ЗА СВИКУВАЊЕ НА ТРИЕСЕТ И ШЕСТТАТА СЕДНИЦА    
НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД 

ЈА СВИКУВАМ триесет и шесттата седница на Советот на општина Охрид на ден 27.02.2015 година (петок) со почеток во 11,30 часот.

Седницата ќе се одржи во зградата на општина Охрид.

За седницата го предлагам следниот:

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

Усвојување на записникот од 35-тата Седница

 1. Предлог Одлука за усвојување на Елаборатот за проценка на штета од снежни наноси во општина Охрид на ден 29.12.2014 година.
 1. Предлог Одлука за усвојување на записниците за проценка на настанати штети од пожар и невреме на подрачјето на општина Охрид.
 1. Предлог Одлука за избор на приватен партнер за изградба на административно деловно трговска зграда која вклучува изградба на затворен зелен пазар.
 1. Предлог Одлука за давање согласност на Одлуката за изменување и дополнување на Статутот на МЈП„Проаква“ Струга.
 1. Предлог Одлука за давање согласност на Одлуката за донесување на ценовник за извршување услуги на МЈП„Проаква“ Струга Р.Е.Водовод Охрид.
 1. Предлог Одлука за давање согласност на Одлуката за изменување на Одлуката за утврдување на цените на услугите што ги врши ЈП„Охридски Комуналец“ Охрид.
 1. Предлог Одлука за давање согласност на Одлуката за утврдување на цените на услугите што ги врши ЈП„Охридски Комуналец“ Охрид (пречистен текст).
 1. Предлог Одлука за давање согласност на Одлуката за утврдување на висината на надоместокот на услугите што ги врши ЈП„Градски гробишта“ Охрид.
 1. Предлог Одлука за давање согласност на Одлуката за усвојување на ценовникот на услуги на ЈП„Нискоградба Охрид“ Охрид.
 1. Предлог Одлука за усвојување на измените и дополнувањата на Развојната Програма за изработка на урбанистички планови за општина Охрид во 2015 – 2017 година.
 1. Предлог Одлука за изменување на Одлуката за прифаќање на иницијативата за изработка на ДУП за Кп.бр.14628, Кп.бр.14630, Кп.бр.14626/1 и Кп.бр.14624 во КО Охрид 3.
 1. Предлог Одлука за прифаќање на иницијативата за изработка на ДУП во УЗ 2 дел од УБ 2.2 опфат 2.
 1. Предлог Одлука за донесување урбанистички план вон населено место за издустриска зона Мауцкер, КО Долно Лакочереј-вон град, општина Охрид, плански период 2013 – 2023.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект  на Кп.бр.599/2 КО Горно Лакочереј вон град.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.210/1 КО Охрид 4.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1316/2 КО Долно Лакочереј вон град.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1322/1 и Кп.бр.1311/3 КО Долно Лакочереј.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1774/1 КО Долно Лакочереј.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.2197 КО Долно Лакочереј.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.2268/1 КО Долно Лакочереј.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.2662 КО Велгошти.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.610/1 КО Долно Лакочереј вон град.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.742/5 КО Косел.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.743/1 КО Косел.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1311/5 и Кп.бр.1311/6 КО Долно Лакочереј вон град.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1330/1 КО Пештани.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1380 КО Лескоец.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1417 КО Лескоец.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1685/2 КО Велгошти.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1727 КО Лескоец.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1751 КО Љубаништа.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1819 и 1823 КО Лескоец.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.2141 КО Велгошти.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.2387/2 КО Велгошти.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.2393/1 и 2394 КО Лескоец.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.2423/1 КО Лескоец.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.2897/1 и Кп.бр.2896/1 КО Елшани.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.3113 КО Коњско.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.3223 КО Коњско.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.3244 КО Коњско.
 1. Предлог Одлука за утврдување на потреба од донесување на урбанистичко планска документација со цел вклопување на бесправно изградениот објект на Кп.бр.1294/1 КО Лескоец.

СОВЕТ НА ОПШТИНА ОХРИД
Претседател,
Гордана Коњановска

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


https://vulkan-vegas-spielen.com, https://mostbetuzonline.com, https://1win-azerbaijan2.com, https://mostbet-az-24.com, https://kingdom-con.com, https://1xbet-azerbaycanda.com, https://mostbet-az24.com, https://most-bet-top.com, https://mostbettopz.com, https://mostbetsportuz.com, https://mostbet-oynash24.com, https://vulkan-vegas-24.com, https://mostbetsitez.com, https://mostbetuztop.com, https://1xbetsitez.com, https://1xbet-azerbaycanda24.com, https://mostbet-qeydiyyat24.com, https://vulkanvegas-bonus.com, https://mostbet-ozbekistonda.com, https://pinup-bet-aze.com, https://1xbet-az24.com, https://1xbet-az-casino.com, https://1winaz777.com, https://1xbetaz777.com, https://1xbet-az-casino2.com, https://vulkanvegasde2.com, https://1win-azerbaijan24.com, https://pinup-bet-aze1.com, https://mostbet-royxatga-olish24.com, https://mostbet-azer.xyz, https://1xbetaz888.com, https://mostbet-azerbaijan2.com, https://vulkan-vegas-888.com, https://1xbetaz2.com, https://mostbet-azerbaycanda24.com, https://mostbetuzbekiston.com, https://1xbetcasinoz.com, https://vulkan-vegas-casino2.com, https://mostbet-azerbaycanda.com, https://vulkan-vegas-bonus.com, https://1win-qeydiyyat24.com, https://vulkan-vegas-kasino.com, https://1win-azerbaycanda24.com, https://pinup-azerbaycanda24.com, https://mostbet-uz-24.com, https://pinup-az24.com, https://vulkanvegaskasino.com, https://mostbet-az.xyz, https://pinup-qeydiyyat24.com, https://mostbet-kirish777.com, https://1xbetaz3.com, https://mostbetaz777.com, https://1win-az-777.com, https://pinup-azerbaijan2.com, https://vulkan-vegas-erfahrung.com, https://mostbet-uzbekistons.com, https://mostbetaz2.com, https://mostbet-azerbaycan-24.com, https://1xbetkz2.com, https://1win-az24.com, https://mostbetcasinoz.com, https://mostbet-azerbaijan.xyz, https://1winaz888.com, https://1x-bet-top.com, https://1xbet-azerbaijan2.com