СЕ РАСЧИСТУВААТ ЈАВНИ ПОВРШИНИ ОД ОХРИДСКОТО КАЛЕ

 Екипа на ЈП “Охридски комуналец“,  денеска работи на сечење гранки и санирање на дрвја на делот од охридското Кале, лево и десно од улицата “Св. Кирил и Методи“ која води од Горна Порта до месноста Дрвара.

Во акцијата  се  ангажирани  4 работници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *