СЕ ЗАТВОРА ЗА МОТОРЕН СООБРАЌАЈ УЛИЦАТА „КЕЈ МАКЕДОНИЈА“

Се известуваат сите учесници во сообраќајот  дека од ден   01.06.2023 година (Четврток) се затвора за моторен сообраќај улицата „ Кеј Македонија“ – потег од кружната крстосница со ул. „Македонски Просветители“ … Read More

Акција за подигнување кабаст отпад населба Карабегомала и Христо Узунов

Акција кабаст отпад У.З.10 и У.З.6 Горна Влашка маала, населба Христо Узунов и Карабегомаала 03.06.2023 год.(сабота) Ј.П.„Охридски Kомуналец” на ден 03.06.2023 год.(сабота) ќе организира акција за подигнување кабаст отпад (стар … Read More

ОХРИД ДОМАЌИН НА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА, ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ

Link 1 Link 2 Link 3 Пригодни обраќања  имаа и градоначалникот на општина Аеродром, Тимчо Муцински и проф. д-р Иван Анастасовски  од Факултетот за физичко образование, спорт и здравје при … Read More