Поставени три нови чешми во градските гробиштата

Деновиве забрзано се работи и околу хортикултурно средување и чистење на муслиманскиот дел од гробиштата во пресрет на големиот муслимански празник Рамазан Бајрам.
Исто така по барање на граѓаните се врши и поставување на две нови чешми во муслиманскиот дел и една нова чешма во христијанскиот дел од градските гробиштата.

чешми

чешми (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *