Вчера во Скопје наврнаа 37 литри дожд на квадратен метар, а дуваше ветар со брзина од 70 километри на час . Фото

nevremeddd

nevreme-skopjed 5232352333 ghbstrh

Leave a Reply

Your email address will not be published.