Децата во Кахраманмараш ги Добија Играчките од Навивачите на Бешикташ

Децата од Кахраманмараш кои го пребродија тешкиот земјотрес, ги добија играчите кои навивачите на Бешикташ ги собраа на стадион. Камионот со играчки собрани од кампањата на фудбалскиот клуб „Оваа играчка … Read More