ПРОЕКТОТ „Е-ENGAGEMENT“ ДЕНЕСКА ВО СТРУГА

Втората фаза на проектот „е-ENGAGEMENT“ ќе се одржи денеска во Струга . Работилницата е организирана од страна на Младински Сојуз со поддршка на фондацијата е-Македонија, заедно со локалните партнери од … Read More