ГФК Охрид ⁸: Фудбалот е место за спортисти, а не за криминалци – квалитетно судење во Македонија не постои

СООПШТЕНИЕДо сите спортски љубители на фудбалот и на ГФК Охрид Лихнидос, посебно до ФФМ. Со големо разочарување може да констатираме дека квалитетно судење во Македонија не постои. Специфично нема професионално … Read More

Дејан Георгиевски награден со 1,8 милиони денари за среброто во Токио

На нашиот претставник на Олимписките игри во Токио кој се закити со сребрен медал во дисциплината теквондо Дејан Георгиевски ќе му биде доделена парична награда во висина од 1.200.000 денари, … Read More