Eдноставен трик за засилување на WiFi сигналот

Link 1 Link 2 Link 3 Во само седум чекори, со една обична лименка, лепак, џебно ноже и ножици, ослободете се од проблемот со слабиот WiFi сигнал, еднаш засекогаш!   … Read More

Овие три нешта до сега сте ги правеле потполно погрешно!

Link 1 Link 2 Link 3   Дали сте сигурни дека знаете како се ставаат малите црни шноли во косата? Или како се сипува млеко од тетрапак пакување? Овојпат не … Read More

Рецитал на Мухамет – Кларинет и Билјана – Пијано

Рецитал на Мухамет Реџепоски – Кларинет и Билјана Петровска – Пијано 23 Јуни 2014 год . ( Понеделник ) почеток 19:00 часот . Центар за Култура Браќа Миладиновци Влез : … Read More