Георгиески: Како локална власт покажавме дека инвестираме во рамномерен развој за сите делови на Охрид

Континуирано работиме за решавање на вистински проблеми и во интерес на реалните потреби на граѓаните. Еден од предусловите за овозможување на квалитетен живот во сите населби е подобрување на комуналните … Read More

Косаркоска: Како коалиција нудиме реална програма и остварливи проекти посветени на сите граѓани

Нашиот градоначалник Константин Георгиески е човек од акција и максимално посветен на интересите на Охрид. Постојано е на терен, го гледате секојдневно на улиците кои интензивно се реконструираат, помеѓу младите, … Read More

Науме: Остануваме посветени, продолжуваме да инвестираме во современ развој на Охрид и подобри услови за туристички напредок

Почитувани граѓани на Охрид, наши пријатели, соседи, вљубеници во нашиот прекрасен град. Предводејќи ја локалната и централната власт, СДСМ покажа и докажа дека вистински е посветена на креирање квалитетни политики, … Read More

Георгиески: Сега е време да се обврзиме дека ќе работиме уште повеќе за интересите на Охрид

Прес конференција на кандидат за градоначалник Константин Георгиески 27.09.2021 (понеделник) Почитувани, Пред нас се избори на кои сите ние, кои го носиме Охрид во срцето и душата, ќе треба да … Read More