Судир : Сообрајна несреќа во Охрид

Сообраќајката се случи на Булевар Туристичка на раскрсницата со Стив Наумов.
Полицијата во моментов врши увид на лице место, сообраќајот е во застој а подоцна ќе следуваат подетални информации.

Фото :

Broj 4 Broj 3 Broj 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *