Фото: ЈП Градски Пазар го расчистува реонот околу пазарот

Поради врнежите од снег кои вечерва се интензивираа и формираа снежна покривка, екипа на ЈП Градски Пазар веднаш стапи на терен во акција за расчистување на реонот околу градскиот пазар ( фото )

 

gradski pazar 3 gradski pazar 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *