ЈП Комуналец активно работи дури и во услови на невреме ( Видео )

Екипата на јавното претпријатие Комуналец активно работи на  собирање на отпадот и расчистување на крајбрежјето на езерото дури и во услови на невреме .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *