Апел до Јп Охридски Комуналец за расчистување на дивите депонии

Деновиве се повеќе граѓани се жалат на социалните мрежи и до нашата редакција пристигнуваат фотографии од мини депонии од населбите каде што живеат

ДЕПОНИЈА во населба Далјан daljan otpad ДЕПОНИЈА во улица Даме Груев a3 a1   Граѓаните се надеваат дека брзо ќе биде решен проблемот и го повикуваат ЈП  ” Охридски Комуналец ”  да ги исчисти овие  депонии кои настанале од несовесни поединци со ниска свест за градски урбан живот .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *