Се демонтираат новогодишните реквизити

Се демонтираат новогодишните реквизити во парковите на градскиот плоштат, какои и светлечките украси во Охридската чаршија и другите делови од градот.

demont ukrasuvanje demont ukrasi 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *