Пристигна првата група навивачи во Катар

Во Доха пристигнаа дваесетина навивачи од Македонија кои се во очекување на првиот настап Македонската репрезентација на 16 јануари против Тунис.

Освен навивачите кои допатуваа од Македонија , според информациите кои располагаат во федерацијата подршка најавиле и стотина Македонци кои се на привремена работа во Катар .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *