Фото : Камионите во Охрид фрлаат песок и сол на патиштата и улиците низ градот цела вечер

Фото : Камионите во Охрид фрлаат песок и сол  на патиштата и улиците низ градот цела вечер

Фотографиjа направена во 23 40 часот

IMG_sdsdsd

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *