Лепа Брена се огласи по преживеаниот пекол

Среќна сум што завршив само во гипс. Можев и полошо да поминам. На јаки лекови сум, вели Лепа Брена по несреќата која ја доживеа во која го скрши лактот.

Инаку, Лепа Брена и летово ги скрши двете раце кога падна во Хрватска, а сега доживеа иста несреќа кога падна по скали. Вели дека можела да помине и многу полошо, па затоа е среќна.

На пејачката и следат месеци опоравување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *