РАСПОРЕД НА СИТЕ НАТПРЕВАРИ НА СП ВО КАТАР

СП во Катар  почнува на 15-ти јануари, со средбата Катар – Бразил. Во текот на 18-те мундијалски денови ќе се одиграат вкупно 88 натпревари, од кои 6о во групната фаза.

makedonija raspored

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *