Страшно: Добил смртна казна – последна желба му било да изеде дете

Драг Штефенгер во 2006 година убил детенце а потоа го изел.
Нему му била изречена смртна казна.
На денот на егзекуцијата, од затворската управа побарал да му биде зготвено дете, при тоа напоменал дека не сака да биде постаро од 8 години и да не биде Азијат.
Инаку, праксата во САД е осудениците на кои треба да им биде извршена смртна казна имаат право на денот на егзекуцијата да побараат буквално што ќе посакаат за доручек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *