10 минути кои ке објаснат кој е Демир Далип !?

Случајно најдовме интересно видео на ” you tube ” авторот непознат но очигледно добро  истражувал за тоа кој е Демир Далип !

10 минути кои ке објаснат кој е Демир Далип !?

кликнете на линкот

Demir Dalip – Manipulatorot i neposakuvanata Licnost kaj Egipcanite

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *