ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАКРАЧЕСКИ УТРЕ ВО ПОСЕТА НА КОЊНСКО И РАЧА

Утре, со почеток во 16 часот, градоначалникот Никола Бакрачески, во придружба на секретарот на општина Охрид, Димитар Спасески, директорите на јавните претпријатија и раководителите на сектори ќе биде во посета на селските населени места.

Агендата на посетата е следна:


–          16 часот  – с. Коњнско
–          17 часот – с. Рача

Целта на посетите е запознавање на градоначалникот со проблемите на овие населени места и можностите за нивно побрзо решавање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *