МИНИ ДЕПОНИЈА на Ул. ” Даме Груев “

 

Несовесни поединци со ниска свест за градски урбан живот упорно фрлаат се што ги мрзи да го фрлат во кантите за ѓубре , станува збор за улицата Даме Груев наспроти ” Ординација Сонце ” .

 

Граѓаните од улица ” Даме Груев ” се надеваат дека брзо ќе биде решен проблемот и го повикуваат ЈП  ” Охридски Комуналец ”  да ја исчисти оваа депонија.

DEPONIJA 1

DEPONIJA 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *