Ке го сменат на Атанаско Михаилов ?

Започна постапката за избор на нов претседател на ОК ВМРО ДПМНЕ – Охрид . Актуелниот претседател на ОК ВМРО ДПМНЕ – Охрид  Атанаско Михаилов заврши, но тој ќе ја врши функцијата до избор на нов кој ќе го наследи. Доколку сакате да аплицирате за претседател на ОК  ВМРО ДПМНЕ – Охрид симнетеја Апликацијата .

 

Aplikacija-za-predsedatel-na-Opstinski-Komiteti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *