РЕВИЈАЛЕН ВАТЕРПОЛО НАТПРЕВАР МЕЃУ ОХРИД И СТРУГА

Ватерполо екипите на Охрид и Струга, вечерва со почеток во 18 часот на пливачкиот базен „ Атина Бојаџи“ ќе одиграат ревијален натпревар . Со овој натпревар всушност завршува сезоната на пливачкиот базен, кој е дел од  спортскиот центар на ЈП „ Билјанини извори“ .
Одигрувањето на овој ревијален натпревар треба да иницира  поголемо внимание на јавноста и надлежните институции за развој на ватерполото  во Охрид и Струга.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *