sdasd

Новиот iPhone XI со тројна камера !

2555

Најпопуларните гласини кои кружат овие денови се поврзани со следната генерација на iPhone и неговата тројна камера на задната страна.

Суштината на концептот “ConceptsPhone” е, покрај тројната камера, во обид да се дизајнира нов iPad Pro на iPhone, што резултира уред во стил iPhone 5- со огромен екран.

Како што можете да видите на видеото, notch стана малку потенок, а USB-C port го замени Lightning Connector-от . Необично е да се спомене ужасниот систем на камерата на задниот дел на уредот. Господи имај милост, Johny Ive да се откаже од оваа идеја.

Не смееме да ја изоставиме најголемата желба на сите обожаватели: Touch ID кој е интегриран под екранот. Навистина не ни е јасно на кој му е потребен покрај Face ID, но се работи за вкус. Не би се бунеле ако се појави…Но веројатно нема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *