Анкета : Лазе Танески со 62% победник на 24 часовната Анкета !

На анкетата која ја спроведе порталот Охрид Вест за 24 часа гласаа вкупно 600 гласачи од кој 372 гласале за председателот на СДСМ Охрид Лазе Танески, односно 228 или 38% за актуелниот ВД Градоначалник Константин Георгиески. Лазе Танески според анкетата ужива најголема доверба и е најсериозен кандидат за градоначалник на СДСМ Охрид.

47 101 202 365 50820526_277579599569557_6316447336658632704_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *