Министрите ќе ни се “удават” во месо !

Владата распиша оглас за набавка на над шест тони свежо месо во вредност од 2.400.000 денари,

околу 40 000 евра.

Ќе се набавува свеж јунешки мускул добиен од млади говеда, јунешки бут, јунешки рамстек, телешки бифтек, свински прави ребра меснати свежи, крезли и јатки од свежо јагне, прасечко месо, свинско каре, свинско филе.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *