Денес 19.01.2019 Бесплатен паркинг

ЈП „Билјанини Извори“ по повод големиот христијански празник Богојавление – Водици донесе одлука на ден 19.01.2019 година  користењето на услугите на јавниот градски простор со кој стопанисува да биде бесплатно за сите нејзини корисници .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *