Господ го донесе снегот Господ ке го кренит !!!

Градот и 10 дена по снежното невреме сеуште затрупан со снег, но надежта постои, времето се затоплува и како што би рекол градоначaлникот на Струга Рамиз Мерко ” Господ го даде , Господ и ке го кренит снегот ” .

  • во текот на утрешниот ден ке објавиме повеќе фотографии од замрзнатите улица ( пред господ да го кренит снегот )

SNEG 1 SNEG 2 SNEG 3 SNEG 4 SNEG 5 SNEG 6 SNEG 7 SNEG 8 SNEG 9 SNEG 10 SNEG 11 SNEG 12 SNEG 13 SNEG 14 SNEG 17 sneg 18 SNEG 19 SNEG 21 SNEG 23 SNEG 24 SNEG15

 

SNEG 25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *