Во Општина Охрид паричките ги најдоа Весна Митреска, Тихомир Дурнев, Симон Илијески и Томе Џамтоски

На традиционалниот заеднички појадок по повод празникот Василица што се организира во Општина Охрид паричките ги најдоа Весна Митреска, Тихомир Дурнев, Симон Илијески и Томе Џамтоски. Заедничкиот појадок го организираа минатогодишните кумови  Царе Наумоска, Габриела Милошоска и Гоце Симоноски.

Заедничкиот појадок заврши со желба за добро здравје, среќна и бериќетна година, успех во работата  и напредок на  Општина Охрид

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *