Демир Далип поделил 3 пакетчиња и објавил 15 фотографии

РАЗНИ ЛУДИЛА ВО ПРЕСРЕТ НА НАЈЛУДАТА НОЌ – Демир Далип додели 3 пакетчиња и објави 15 фотографии.

Јасно е дека за него не е проблем да биде и голем муслиман и верник, и Дедо Мраз, нешта што се неспоиви во Исламот и се донесени од други вери.

Но каква врска има тоа со дејствувањето на човек кој е од сите вери ( по потреба се клања, по потреба е Дедо Мраз )

Дедо Мраз е измислен лик од компанијата Кока Кола во пропагандни цели ( сите реклами за Кока Кола се со Дедо Мраз ) и е општо прифатен кај христијаните ширум светот, притоа поврзувајќи го со Божик.

Илсламот пак строго забранува обожување измислени фигури и тотеми.

demir 1 demir 2 paketcina demir 3 paketcina demir 4555

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *