Организиран дочек на Нова година на градскиот плоштад во Охрид

Здружението на охридскиот угостителски еснаф и ХОТАМ  организира новогодишна забава  на градскиот плоштад, на 31 декeмври, каде ќе настапат : Жармена, групите Бетис Бупс , Бекдор бенд , ди-џеј Петар,Гоко Танески.

Oпштина Охрид ги откажа предвидените празнични свечености и манифестации, поради ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *