Fancy Fashion – Струга со Голем Новогодишен Попуст

Подготвено дочекајте ги свечените пригоди,новогодишни и божикните празници.
Сега е вистинско време да ја обновите својата гардероба по најповолни цени досега.
Новогодишен ПОПУСТ на целокупниот асортиман до 31 Декември 2018.
Свечени комбинации за дочек на новата година , за секоја комбинација имате Попуст .
Бутик Fancy Fashion се наоѓа на ул.Пролетерски бригади бр.13 Струга исто така се врши достава низ цела држава
за повеќе информации fb :
Butik Fancy Fashion Strugaza ohrid vest 1

fancy 2 fancy 1Montaza 1 MONTAZA 2 Montaza 3 montaza 4 Montaza 5ffIMGP0814 IMG-6b2966cc5a0cfe367ab43ea40d161b8c-V IMG-259fa57260a941233dc4aaa39a31f2ab-V IMG-6b0fd2603b4331f9d3648bea31a1da74-V IMG-4b2cce1c0fc015958af45bb50e5c77e8-V IMG-7f9623bcada1dd1aac9078b225a854e5-V montaza 8 IMG-8a2b2e527556b357944e6bfaa31a8710-V IMG-14e4454b9ed50dd162f7d4a33941553b-V

IMG-fe23923aea78c1e0448ff0a9bd08742e-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *