РУБИН ЗЕМОН ЕДВАЈ СОБРА 19 ЕГИПКАНИ

Во општинската сала каде Рубин Земон ( роден Арифи ) го одржа  измислениот настан 20 години сојуз на Балканските Египкани се собраа едвај 19 Египкани од Охрид , Струга , Кичево , Ресен  , и цела играорна од 8 играорци само да се наполне салата која за жал не успеа исто така присуствуваа и гости КОСОВО И еден гости од АЛБАНИЈА од кои поголем дел негови роднини  и помал дел египќани кои не се во роднинска врска со него и на настанот скандираа и негодуваа против манипулацијата која ја прави Рубин Земон ( роден арифи ) повторно злоупотребувајки јубилеј на Египканите .

Имено секогаш кога пред избори или пред гласање Рубин Земон кога треба да покаже политички кредибилитет тој зaмислува ЈУБИЛЕЈ , ги вика неговите роднини  на трибина и така се обидувва да ги изманипулира египканите но и разноразните политички партии кои во моментот се во коалицита , организирајки ФАМИЛИЈАРЕН СОБИР.

Во изминативе осум години во неколку наврати се одбелжува ЈУБИЛЕЈОТ 20 години од сојузот на Египканите почнувајки од 2010 година па се до денес и веќе станува смешно Рубин Земон Да одбележува ист јубилеј на различни датуми и во различни години . Ваквите смешни обиди на денешното повторно одбележување на истиот јубилеј наидоа на потсмев кај Египканите и кај целата јавност но и ги разобличија манипулациите пред политичките  партнери .

РУБИН ЗЕМОН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПОЕН – Охрид ГО ПОСТАВИ СВОЈОТ РОДНИНА ВАХИД МЕМЕД

Најновата политичка творба на Рубин Земон  ( во минатоо има креирано повеке политички субјекти кои пропаднаа) Партијата ПОЕН Рубин Земон за претседател во Охрид го назначи неговиот роднина  Вахид Мемед  ( лице без никаков политички кредибилитет и околина ) за веднаш  потоа Вахид Мемед да ги назначи неговите роднини во најтесното претседателство и со тоа го трасира патот оваа партија да ја доживее судбината на сите претходни творби креирани од Рубин Земон .

RUBIN 1 RUBIN 2 RUBIN 3

Партијата ПОЕН се стекна со епитетот КОМБЕ ПАРТИЈА уште на самиот почеток кога Локалниот претседател не успеа со неговите роднини да наполни едно комбе за маршот за подршка за референдумот кој се одржуваше во Скопје.

Египќаните си играле мајтап со Рубин Земон !!!

Вратата од Големата Сала во Општина на почетокот на настанот ја затвориле египкани кои играле мајтап со Рубин Земон .
Вратата била отворена од како лица од општината кои биле одговорни за салата молеле по телефон да се врати клучот и да се отклучи вратата. Некој се сожалил и го вратил клучот за да може Рубин Земон и присутните да излезат надвор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *