ЕКИПИ НА ЈП „ГРАДСКИ ГРОБИШТА“ ИНТЕНЗИВНО РАБОТАТ ВО КУРАТИЦА

Градежната оператива на ЈП „Градски Гробишта”  интензивно продолжува со градежни активности во село Куратица каде  се поплочуваат улици со бекатон плочки . Со овај зафат предвидено е поставување на бекатон плочки во должина од 400 м2 , исто така и канал од 100 метри.
Фото :

41833315_2091994724152560_2183719741615505408_o 42044524_2091976304154402_7020798307932831744_o 42085295_2091975737487792_6925250644399882240_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *