Мац се разведува со Елена Велеска

Се разведува Марјан Мирчески Мац , од фолкерката Елена Велеска. Марјан важи за еден од нај големите охридски мангупи, градска фаца и модна икона во градот.

Човек со голем број пријатели од сите нивоа и области на животот, но и познат љубовџија и омилен кај жените низ цела Македонија по 10 години брак со фолк ѕвездата, Мац е повторно слободен и веќе е во „ оптек “ низ охридските ресторани и клубови.
Елена Велеска е позната фолк пејачка, која неодамна се најде во центарот на скандал кога беа објавени нејзини фотографии кои не се обработени во Фотошоп и ја покажуваат во реална ( и многу поинаква ) слика. Таа е од Прилеп, и скоро 10 години живее во Охрид, каде не успеа да стане дел од градскиот живот и градските фаци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *