СЕ ПОСТАВУВААТ НОВИ КАНДЕЛАБРИ НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА

Надлежните служби на општина Охрид, денес поставуваа нови канделабри по улицата „Македонија“. Поставувањето на канделабрите е  дел од предвидените активности на локалната власт за доуредување и разубавување на улиците во централното градско подрачје.

Претходно улица „Македонија“беше реконструирана и асфалтирана, а периодов е пренаменета во пешачка зона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *