Сашо Донев и Мицкоски гости на Финалето на турнирот во Велгошти 2018

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски присуствуваше на турнирот во охридското село Велгошти кој се организира секоја година за празникот и го следеше финалниот натпревар помеѓу екипите на АСП Пак и Мистер И.

Посетата ја искористи и да запали свеќа во манастирот „Св.Петка“ во чии рамки се наоѓа и собата каде војводата Христо Узунов ја формирал првата чета во Охрид .

pecak i mickoski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *