ВМРО ДПМНЕ : Диво поставен киоск кој продава „скара“ на велосипедската патека кај Студенчишта

ВМРО-ДПМНЕ не е против поставување урбана опрема и реквизити, но не смее да се поставува насекаде низ градот како што е случајот ова лето и предизвиканиот хаос за туристичката сезона.

Сликата нека коментира за тоа каков ред воведувате господине градоначалник Стојаноски заедно со СДСМ… Објект и лесковачка скара на пешачка и велосипедска патека во Студенчишко блато.

Охрид не заслужува ваков туризам, затоа Ви порачуваме не ги потценувајте граѓаните, тие не се со кратко паметење.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *