ФОТО: Вака изгледа Елена Велеска без Фотошоп

До нашата редакција пристигнаа фотографии од познатата пејачка Елена Велеска која во јавноста се презентира како убавицва и секс бомба.

Но овие фотографии зборуваат дека таа воопшто не изгледа така како што се објавува на ФБ и на медиумите.

Според дописот, фотографиите наводно биле користени за закажување на пластична операција во Франкфурт.

received_1459738000792811received_285404608707334

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *