Се трага по лице кое е исчезнато во езерото кај Младински

Се трага по лице кое возело педалинка

СВР и екипи на ОО Црвен Крст започнаа потрага по лице откако изнајмило педалинка му се губи секаква трага. Неофицијално лицето било од Куманово, а педалинката ја изнајмило на плажите пред хотелот Младински.

Повеќе детали наскоро…

Инфо: Охрид1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *