Повелете на плажа Партизан – Охрид

Повелете на плажа Партизан – Охрид и уживајте во убавините на природните сенки и ладовината што ја нуди самата плажа со најниски цени.

Фото :

received_10214606952401254 received_10214606952081246 received_10214606952001244 received_10214606951921242 received_10214606952201249 received_10214606952281251 received_10214606951841240

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *