Поевтини струјата-Сметките од 1.000 денари пониски за 1 денар

Цената се намалува за 0,1 проценти.

Пониската цена на ќе важи од 1 јули 2018 година.

Со намалувањето, сметките на граѓаните од, на пример, 1.000 денари ќе се намалат за 1 денар, а оние од Три илјади денари – за три денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published.