Од 01 Јуни 2018 отпадот ќе се подига од 06.00 часот наутро

Заради зголемениот обем на работа во летниот период Ј.П.„Охридски Комуналец„-Охрид ги известува граѓаните на општина Охрид дека почнувајќи од 01.06.2018 год. комуналниот отпад ќе се подига од 06.00 часот наутро според дефинираната динамика по денови   и реони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *