ХИТ ПРЕТСТАВАТА НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА “ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС” ВО ОХРИД

ХИТ ПРЕТСТАВАТА НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА “ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС” ВО ОХРИД

Хит претставата на Театар Комедија “Жена ми се вика Борис” во продукција на Театар Комедија Скопје во сабота гостува во Центарот за култура “Григор Прличев” во Охрид со почеток во 20:00 часот.  Оваа претстава ги руши рекордите на гледаност.

received_10215950195857229

received_10215950196017233received_10215950196577247

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *